Thursday, November 23, 2006

Hurra for Marte 2 år!


Hei Marte! Gratulerer med dagen. No har eg nettopp sett bilde av deg og Isak i avisa. Det var mange som hadde bursdag i dag. Har du hugsa dei hemmelege pakkane som eg og du gøymde i skapet nede i kjellaren sist farmor var på besøk? To av dei kunne du ta opp i dag, mens den største må venta til jul. Kanskje du har gjester og gode kaker også? Farmor ville gjerne komme og smakt, så slapp ho å sitja her heime og eta fiskesuppe heilt åleine fordi farfar er ute og leikar med gutevennene sine. Ha ein fin dag!

Forresten stod det bilde av ein heilt ny tremenning i Veslebladet(VTB) i dag. Det var vesle Eirik som hadde komme til Synne og Odd på Møsstrond. Vi gratulerer dei også!

Tuesday, November 14, 2006

Nytt novemberbarn!

Aaslandsfamilien aukar. Ei lita jente kom til Kari og Bjarte i går, og her har Isak blitt storebror. Får han også snart ei kusine/ein fetter skal tru?

Wednesday, November 08, 2006

Dette er Isak og Marte!



Slik såg han ut første gongen me såg han på sykehuset i Førde. Me sette oss på eit Widerøe-fly rett vest i tåkehavet og landa der etter tredje (og siste?) forsøk søndag ettermiddag. Marte og Inge venta oss ved sjukehuset og tok oss rett opp for å sjå "broren" eller Isak som Marte alt har lært seg å sei. Ho var ei omsorgsfull og kjærleg, men også litt tapper storesøster. Mor og baby var i forbausande god form, så måndag kveld kom dei heim til Rennekleiva, og alt tysdag føremiddag var vi alle ute på tur med ny tvillingvognMarte var tillitsfull med ein gong og let farmor både stella og leggja seg, berre ho hadde "bille på sig!" Det var fint å treffa dei alle, og no gler oss berre til både dei og dei andre kjem til jul.

Thursday, November 02, 2006

Sonesonen kom i dag!

Vi venta lenge, men i dag kom guten til Kariann og Inge i Førde. 51 cm og 3850 g. Det var tøft for Kariann, men me trur ho får godt stell på sjukehuset, så ho kan komma seg litt til hektene før ho kjem heim. Me takkar for innsatsen og gler oss til å sjå vedunderet!